woensdag 20 juli 2011

MCV en Sandero ook als Aniversare

Naast de Duster Aniversare introduceert Dacia nu ook twee extra rijk uitgeruste uitvoeringen van de Dacia Sandero en de Dacia Logan MCV. Deze uitvoeringen komen in plaats van de Black Line versies die per 1 augustus uit het modellen aanbod verdwijnen. De Sandero en de Logan Série Limitée Aniversare krijgen een aangepast interieur met diverse opties. Deze nieuwe Aniversare-versies zijn leverbaar vanaf 1 augustus.

Eerder werd al de Dacia Duster Aniversare gepresenteerd ter gelegenheid van het vijfjarige jubileum van Dacia in Nederland. De Dacia Sandero en Dacia Logan MCV Série Limitée Aniversare zijn gebaseerd op de Dacia Ambiance. Het grote verschil is dat de Dacia Duster Aniversare boven de Lauréate is gepositioneerd en de Dacia Sandero en Logan MCV Aniversare onder de Lauréate.

MCV Johan 01

Het uitrustingsniveau van de Ambiance is voor de Aniversare-versies aangevuld met nieuwe bekleding in grijs met witte details, interieurdetails in chroomkleur met satijnglans, een standaard radio/cd-speler met mp3-ondersteuning en stuurwielbediening, en mistlampen in de voorbumper.

Een airco kost 395 euro. De Dacia Sandero Aniversare biedt de klant daarmee een voordeel van 900 euro en de Dacia Logan MCV Aniversare zelfs van 1.000 euro.

Het huidige interieur van de Lauréate wordt vervangen door het interieur van de Série Limitée Black Line.

Dacia Sandero Aniversare 02

De standaarduitrusting, opties en versieprijzen blijven verder ongewijzigd. Het vernieuwde interieur is uitgesproken elegant dankzij de bekleding in antraciet en de interieurdetails in grijs met satijnglans. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Dacia de Dacia Série Limitée Black Line behoorlijk upgrade.

Ook het radioaanbod is aangepast. Zo is de radio/CD-speler met MP3-ondersteuning optioneel beschikbaar in de Ambiance- en Lauréate-uitvoeringen. In de Lauréate-uitvoering heeft de radio tevens stuurwielbediening. De radio/cd-speler met MP3-ondersteuning en stuurwielbediening is standaard op de Aniversare.

Alle prijzen en verdere opties blijven ongewijzigd

Dacia Sandero Blackline John 04

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Logan MCV vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties 2011 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs en techniek vind je Hier en alles over tuning Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

Geen opmerkingen: