zaterdag 15 december 2012

Je Dacia Sandero (Stepway) nét een tikje sportiever…

Tip en foto’s: Heinz.

Natuurlijk zijn de Dacia Sandero en Dacia Sandero Stepway leuke auto’s, maar het kan altijd wat sportiever.

Dat kan je doen door bijvoorbeeld extra lampen, dakrails te plaatsen op een standaard Sandero, sidebars of (grotere) lichtmetalen velgen.

Folie Dacia Sandero Stepway 03

Maar Heinz heeft een ontwerp (styling) gemaakt om op een subtiele manier de Dacia Sandero en de Dacia Sandero Stepway van een sportiever uiterlijk te voorzien.

Hij gebruikt matzwarte folie bij de A, B en C stijl om de Dacia Sandero er veel sportiever en dynamischer uit te laten zien.

Op de foto’s is de verfraaiing door gebruik van de folie goed te zien. Deze Dacia Sandero Stepway in Gris Platine stond al geruime tijd bij Daciadealer Heddier in Haltern en bleek slecht verkoopbaar, na het aanbrengen van deze folie was er duidelijk meer belangstelling en is deze Stepway ook daadwerkelijk verkocht. Ook op donkere lakkleuren komt deze folie prima tot zijn recht.

Folie Dacia Sandero Stepway 01

Ook één van de bekendste (Dacia) tuners in Duitsland Elia heeft een aantal sets folie afgenomen en verkoopt deze voor 139 euro.

Exclusief voor de bezoekers van De Dacia Site van Nederland en België en het MCV Journaal biedt Heinz deze folie set aan voor slechts 80 euro exclusief verzendkosten.

Deze set bestaat uit voorgesneden folie voor de A, B en C stijl, een nauwkeurige montagehandleiding, een waterbestendige foliestift om de bevestigingspunten te markeren en een geschikte spatel. De volledige set wordt in een stevige watervaste verpakking verzonden.

Overigens is deze set niet alleen geschikt voor de oude maar ook nieuwe Dacia Sandero en Stepway zoals te zien is op onderstaande afbeeldingen.

Folie Dacia Sandero Stepway 06

Folie Dacia Sandero Stepway 04

Folie Dacia Sandero Stepway 09_thumb[7]

Folie Dacia Sandero Stepway 05

Folie Dacia Sandero Stepway 08_thumb[15]

Folie Dacia Sandero Stepway 07_thumb[12]

Heb je interesse in deze folie set voor je Dacia Sandero (Stepway) neem dan contact op met Heinz:

Folie Dacia Sandero Stepway 02

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Dokker, Lodgy en Logan MCV vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties en brochures 2012 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs, techniek, tunen en pimpen vind je Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

Heb je tips, nieuws, (vakantie)foto’s, wijzigingen aan of een review over je Dacia Dokker, Dacia Duster, Lodgy, Logan of Sandero stuur ze naar:

email mcvjournaal

Posted: 15 december 2012 in Alles over de Dacia Sandero, Sidebars, velgen, tuning Tags:dacia sandero, Dacia Sandero 2013, Dacia Sandero Stepway, Dacia Sandero Stepway 2013, folie, pimpen

Geen opmerkingen: