zaterdag 6 april 2013

Dacia Sandero (Stepway) ook als Lada

Het succes van de huidige Dacia Sandero (Stepway) is ook in Rusland niet onopgemerkt gebleven en aangezien het belang van Renault in Avtovaz (Lada) groot is, is het zeker niet denkbeeldig dat deze succesvolle creatie ook onder het Lada embleem op de markt komt.

Volgens onbevestigde geruchten zijn bijgaande computer tekeningen niet gemaakt door fans, maar door Lada en geven dus een voorproefje hoe deze Russische Sandero er uit komt te zien.

Lada Sandero 01

De grille is aangepast en ook de achterzijde verschilt duidelijk van de Dacia versie. Vooral de achterzijde is minder anoniem vormgegeven dan zijn Dacia broer. De C stijl is grotendeels vervangen door een extra zijruitje.

Deze Dacia Sandero variant zou volgens de geruchten eind 2014 op de markt komen en ook bestemd zijn voor uitvoer naar West Europa.

Lada Sandero 02

Lees ook:

Lada Sandero Stepway 01

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Dokker, Lodgy en Logan MCV vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties en brochures 2012 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs, techniek, tunen en pimpen vind je Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

Heb je tips, nieuws, (vakantie)foto’s, wijzigingen aan of een review over je Dacia Dokker, Duster, Lodgy, Logan of Sandero (Stepway) stuur ze naar:

email mcvjournaal

Sinds kort ook op twitter en facebook.

Posted: 6 april 2013 in Algemeen Dacianieuws, Alles over de Dacia Sandero Tags:dacia sandero, Dacia Sandero Stepway, lada, Lada Sandero

Geen opmerkingen: