zaterdag 25 februari 2012

Dacia lanceert Dacia Online Store

Dacia Nederland gaat alle Dacia modellen per 1 maart 2012 ook via internet verkopen.

Dacia Store online 02Met de Dacia Online Store biedt Dacia als eerste merk in Nederland klanten de mogelijkheid om volledig online een nieuwe auto te kopen. Via de speciale button op www.dacia.nl  is het vanaf 1 maart mogelijk om elk nieuw Dacia-model via internet samen te stellen, te bestellen en te betalen.
‘Na Italië is Nederland het tweede land ter wereld waar we dit platform beschikbaar stellen’, vertelt Janet Richter, Directeur Communicatie van Dacia Nederland. ‘De Dacia Online Store is onderdeel van onze website www.dacia.nl. Buttons en animaties wijzen bezoekers op de mogelijkheid digitaal een nieuwe Dacia samen te stellen en deze online te bestellen én te betalen. Voor klanten die via de Dacia Online Store kopen, gelden dezelfde garantie- en leveringsvoorwaarden als voor klanten die bij de Dacia-dealer kopen. Het grote verschil is dat “online-klanten” gewoon thuis vanuit hun luie stoel kunnen bestellen. Vervolgens kunnen ze het verloop van het leveringsproces volgen via hun eigen digitale omgeving, waarvoor ze een wachtwoord hebben gekregen. Een Dacia-dealer naar keuze levert uiteindelijk de nieuwe Dacia af.’
Via de Dacia Online Store zijn alle modellen, uitvoeringen en kleuren van Dacia te bestellen. Klanten kunnen hun auto bovendien geheel naar wens laten uitrusten met diverse opties en accessoires.

De Dacia Online Store is vanaf 1 maart beschikbaar.

Dacia Store online 01Dacia Italië had de primeur.

Daar bestaat de Dacia Store al ruim een jaar, het grote verschil is echter dat de Dacia Store in Italië slechts twee modellen aanbiedt, namelijk de Dacia Sandero Ambiance en de Dacia Sandero Stepway.

In Nederland worden (op de Dacia Logan Sedan na) alle modellen leverbaar.

Daciakopen.nl

Maar ook in Nederland is de importeur bepaald niet uniek want in Nederland kan je je Dacia al langer online bestellen via www.Daciakopen.nl.

Ook Daciakopen.nl biedt alle dacia modellen via internet aan en geeft bij aankoop ook nog eens korting. Ook zijn er tamelijk veel aanbiedingen, die met extra korting worden aangeboden.

Kortom ook online heb je keuze en het is niet onverstandig om – bij aankoop via internet – op beide sites te kijken waar je het goedkoopst uit bent, waarbij je zeker de inruil van je oude Dacia (auto) mee moet nemen.

Dacia Store online 03

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Logan MCV en de Dacia Lodgy vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties en brochures 2011 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs, techniek, tunen en pimpen vind je Hier

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

____________________________________________________________

Posted: 25 februari 2012 in Algemeen Dacianieuws
Tags: Dacia, daciakopen, daciastore, internet, online

Geen opmerkingen: